FAQ

FAQ

marți, 19 mai 2009

Qzine, Bucuresti

good name description measurement
1. Ciorbă pui a la grec (360/40g) – luni porţie
2. Bors rusesc (400g) – luni porţie
3. Mâncare de pui cu fasole verde (120/250g) – luni porţie
4. Lasagnia din carne de vită tocată (350g) – luni porţie
5. Şniţel de porc in still dijonez / piure de cartofi (120/250g) – luni porţie
6. Spanac cu ou – vegetarian (250/30g) – luni porţie
7. Salată de varză albă cu mărar (170g) – luni porţie
8. Salată murături (180g) – luni porţie
9. Corn mic alb (70g) – luni porţie
1. Ciorbă văcuţă (360/40g) – marţi porţie
2. Cremă de roşii cu crutoane (400g) – marţi porţie
3. Ardei umpluţi cu carne de porc (300g) – marţi porţie
4. Piept de pui grătar / cartofi ţărăneşti (120/250g) – marţi porţie
5. Plăcintă cu ciuperci şi pătrunjel – vegetarian (300g) – marţi porţie
6. Rasol de vită la tavă cu ciuperci la grătar 120g/180g – marţi porţie
7. Salată varză albă şi roşie (190g) – marţi porţie
8. Salată de conopidă murată (190g) – marţi porţie
9. Corn mic alb (70g) – marţi porţie
1. Ciorbă de burtă (360/40g) – miercuri porţie
2. Supă de gulii (400g) – miercuri porţie
3. Şniţel de pui pane / cartofi franţuzeşti (120/250g) – miercuri porţie
4. Antricot de vită cu sos de vin / ciuperci la cuptor 120/180g – miercuri porţie
5. Cârnaţi la grătar cu piure (120/250g) – miercuri porţie
6. Lasagnia din legume – vegetarian (350g) – miercuri porţie
7. Salată asortata de vară (200g) – miercuri porţie
8. Salată de gogonele (200g) – miercuri porţie
9. Corn mic alb (70g) – miercuri porţie
1. Supă minestrone cu afumătură (360/40g) – joi porţie
2. Ciorbă de legume (400g) – joi porţie
3. Cotlet de porc la grătar / cartofi prăjiţi (120/200g) – joi porţie
4. Chifteluţe de pui / piure (160/250g) – joi porţie
5. Escalop de vită / legume glazurate (120/200g) – joi porţie
6. Ardei umpluţi cu orez şi legume – vegetarian – joi porţie
7. Salată de roşii (200g) – joi porţie
8. Salată gogoşari (200g) – joi porţie
9. Corn mic alb (70g) – joi porţie
1. Ciorbă de perişoare (360/40g) – vineri porţie
2. Supă roşii cu tăiţei (400g) – vineri porţie
3. Frigărui de pui cu legume /cartofi franţuzeşti (130/250g) – vineri porţie
4. File de cod pane / cartofi natur (130/250g) – vineri porţie
5. Friptură picantă de vită/ orez cu legume (120/250g) – vineri porţie
6. Sote de ciuperci cu ardei – vegetarian (250g) – vineri porţie
7. Salată de varză albă (180g) – vineri porţie
8. Salată de murături asortată (180g) – vineri porţie
9. Corn mic alb (70g) – vineri porţie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu